Un Jeep Cherokee este vândut de BCR. Trailhawk este cel mai capabil SUV 4×4

Autor: Marius Vișan 04 nov. 2022 Știri auto

SUV-urile și crossoverele se vând ca pâinea caldă, iar interesul este în creștere cu fiecare an care trece. Nu este de mirare că fiecare producător are mai multe astfel de modele în ofertă.

Există atât de multe opțiuni încât clienții au de unde alege, fie că vor un exemplar abia ieșit de pe porțile fabricii, fie unul la mâna a doua.

Mașinile de categoria SUV au fost popularizare de marca Jeep, astfel încât mulți șoferi spun „jeep” când se referă la un SUV, fie că acesta aparține mărcii Jeep, fie altui producător auto.

Multe din SUV-urile și crossoverele din ziua de azi sunt disponibile doar cu tracțiune față, iar cele mai multe nu îndrăznesc să abordeze un traseu ceva mai dificil decât un drum de pământ prăfuit. Nu este cazul acestui Jeep.

Așadar, cei care își doresc un Jeep adevărat, cu mulți cai putere și tracțiune integrală, vor alege cel mai adesea versiunea Trailhawk.

Pentru să românii sunt atrași de reduceri și prețuri mai mici, se pot orienta spre mașinile la mâna a doua. Pe site-ul Revanzare.bcr-leasing.ro am găsit un anunț de vânzare pentru unul dintre cele mai capabile SUV-uri 4×4: Jeep Cherokee Trailhawk.

Cât costă un Jeep Cherokee Trailhawk recuperat de BCR

Acest Jeep Cherokee Trailhawk costă 26,909 de euro, fără TVA, iar dacă adăugăm și TVA-ul, eticheta de preț arată 32,022 de euro. Are un rulaj de doar 83.101 de km. Sub capotă se află un motor pe benzină de 2.0 litri care produce 270 CP, cutie de viteze automată și tracțiune 4×4. Anul procuției: 2019.

Mașina nevânduta de BCR mai are și închidere centralizată, climă pe două zone, tapițerie din piele, jante aliaj de 17 inchi, geamuri electrice față/spate, volan îmbrăcat în piele, comenzi pe volan, navigație și funcția Start/Stop.

În categoria observații sunt menționate următoarele defecte: bară față zgâriată, bară spate zgâriată, parbriz ciobit, aripa dreapta spate zgâriată și hayon, de asemenea, zgâriat.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Revanzare.bcr-leasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide