Un oficial Renault vorbeşte despre Dacia electrică. „Va fi şocant de accesibilă”

Autor: Marius Vișan 14 ian. 2019 Știri auto
Un oficial Renault vorbeşte despre Dacia electrică. „Va fi şocant de accesibilă”

Dacia este cunoscută pentru oferirea unora dintre cele mai ieftine maşini disponibile pe pieţele europene şi britanice. Dacia Sandero este cea mai ieftină maşină care poate fi cumpărată în Regatul Unit, iar Dacia Duster este cel mai ieftin SUV. 

Acest aspect nu se va schimba nici când vine vorba despre maşinile electrice, potrivit lui Jean Christophe Kugler, Executive Vice President al Groupe Renault.

El le-a jurnaliştilor britanici de la Express, în 2017, că orice vehicul electric produs de compania sa va respecta principiile de bază ale mărcii Dacia. „Va fi şocant de accesibilă”, a spus el.

„Vom profita de tehnologia pe care o are deja Alianţa, şi o vom adapta pentru Dacia”, spune Kugler referindu-se, probabil, la cea folosită în prezent pe Renault Zoe, care este o maşină electrică destul de accesibilă. 

Publicaţia Express speculează că Dacia electrică va apărea în 2020-2021.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide