Va exista o versiune Volkswagen Up! Cabrio?

Autor: Oraan Mărculescu 11 oct. 2011 Știri auto
Va exista o versiune Volkswagen Up! Cabrio?

Alături de modelul de serie Volkswagen Up!, la Salonul Auto Frankfurt 2011 a fost prezentată şi o mică armată de concepte, dintre care s-a evidenţiat Buggy Up!, o maşinuţă decapotabilă destinată plajelor însorite.

Conform francezilor de la L’Automobile Magazine, acest Buggy Up! se pare că prefigurează chiar o versiune decapotabilă a lui Up! – VEZI AICI RANDĂRILE.

Faţă de Fiat 500C, de exemplu, micul Up! Cabrio va fi o maşină decapotabilă în stil clasic, fără arce laterale. Va oferi patru locuri şi un acoperiş textil, astfel încât preţul de bază să nu depăşească 15.000 euro în Germania. Evident, gama de motorizări va fi preluată de la citadina Up!, cabrioletul urmând a beneficia atât de propulsoare pe benzină, cât şi diesel.

Noua versiune VW Up! Cabrio nu va apărea pe piaţă mai devreme de 2013, urmând a fi propunerea life-style în gama „new small family”. Cabrioletul va completa, astfel, o gamă formată din hatchback-ul cu 3 uşi, unul cu 5 uşi, o versiune CrossUp!, precum şi un mini-monovolum.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide