Vaughn Gittin Jr. prezintă noul Ford Mustang RTR

Autor: Laurenţiu Florescu 18 iul. 2012 Știri auto

Vaughn Gittin Jr. este unul dintre cei mai buni şi mai cunoscuţi piloţi din Formula Drift, iar pasiunea sa pentru Ford Mustang nu cunoaşte limite. El a fost ales să prezinte noul model Ford Mustang RTR, o maşină care promite o manevrabilitate net superioară muscle-car-urilor, mult mai apropiată de modelele europene.

Suspensia a fost prima care a dispărut şi a fost înlocuită de una nouă, mult mai performantă, destinată pentru circuit. Opţional, clienţii pot alege un pachet care măreşte puterea motorului până la valoarea de 624 CP. Din fericire, Ford nu s-a oprit aici şi aduce multe bunătăţi care îi conferă modelului Mustang RTR un look mai agresiv.

Partea din faţă este uşor modificată, s-a montat un eleron pentru portbagaj şi un difuzor de aer care accentuează caracterul sportiv al modelului american, în timp ce jantele de 19 inch dau un plus de eleganţă. Clienţii pot opta pentru un pachet care include doar elementele de design pentru suma de 6.250 dolar sau pachetul care include şi suspensia şi upgrade-ul la motor pentru 11.995 dolari.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide