Vedem şi noi la Bucureşti o versiune de teste la Campionatul European de Fotbal? (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 23 aug. 2017 Știri auto

Volkswagen a vorbit în California, la Pebble Beach, despre noul Bulli cum îl ştiu americanii, dubiţa sau Type 2 aşa cum o ştim noi, românii şi Buzz – aşa cum se va numi din 2022, când se va lansa oficial. Va fi electrică şi face parte din noua gamă exclusiv full electrică, ID. Este un subbrand VW dedicat acestui scop comercial. Vor exista versiuni de familie, dar şi de transport, aşa cum a fost mereu dubiţa VW.

Maşina o să fie construită pe platforma MEB şi va avea nivelul 3 de autonomie din cele 6 (0-5). Asta înseamnă autocontrol din partea maşinii, dar cu preluarea imediată a comenzilor de către şofer atunci când este avertizat. Până acum, Volkswagen are 3 concepte pregătite pentru variante de serie în gama ID – acest Buzz, Crozz SUV şi Hathback.

Herbert Diess, CEO VW, a spus că “microbuzul, cunoscut ca Bulli în SUA, a fost mereu o component mobile a lifestyle-ului Californian. Acum o să-l reinventăm, electric”. Conceptul are 2 motoare electrice de 370 de cai în total, o autonomie de 600 km şi un timp de încărcare de 30 de minute pentru 80% din capacitatea bateriilor.  

După parteneriatul cu UEFA semnat acum două săptămâni, VW va furniza maşini de transport delegaţiilor la diverse competiţii, printre care şi Campionatul European de Fotbal din 2020. Bucureştiul e unul dintre cele 13 oraşe în care se vor juca meciuri şi VW va trimite o flotă de maşini electrice pentru acest eveniment. Este posibil ca pe listă să fie şi versiuni de teste şi de promovare pentru gama electrică ID.

VW ID BUZZ (GALERIE FOTO)

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide