Versiunea americană a noii Honda Accord e mult diferită faţă de modelul european

Autor: Oraan Mărculescu 09 aug. 2012 Știri auto

Deşi globalizarea şi importanţe reducerii costurilor le impune din ce în ce mai mult constructorilor o politică de a oferi modele cât mai puţin diferite stilistic în zone diferite ale lumii, japonezii de la Honda continuă politica modelelor cu acelaşi nume, dar cu stil total diferit.

Noua Honda Accord pentru SUA arata total diferit de versiunea europeana

Este cazul noii generaţii Honda Accord destinată pieţei nord-americane, care, la fel ca în cazul precedentei generaţii, are o individualitate proprie care merge mult peste ce înseamnă doar o redesenare a farurilor şi calandrului.

De fapt, faţă de Accord-ul european, noua generaţie Accord pentru SUA are forme sculpturale de cu totul altă factură, iar stilul este foarte sobru faţă de modelul european, care degajă un aer business modern. De altfel, dacă nu ar avea sigla Honda, Accord-ul american ar putea fi confundat cu un BMW datorită muchiei mediane accentuate sau chiar cu un Lexus, dacă ne uităm la faruri şi stopuri.

Noua generatie Honda Accord pentru SUA continua sa ofere si o versiune coupe

Un lucru pe care europenii nu prea îl înţelegem este încăpăţânarea japonezilor de a oferi în continuare o versiune coupe şi în cazul noii generaţii Accord pentru SUA, deşi nu sportivitatea este atuul acestui model, ci look-ul cuminte, pentru oamenii trecuţi de o anumită vârstă.

Deocamdată, oficialii au dat publicităţii doar aceste imagini ale exteriorului, urmând ca, în curând, să ne ofere şi poze cu interiorul, dar şi detalii despre tehnică şi echipamente.

Deocamdată, ce părere aveţi:

CARE ACCORD E MAI REUŞIT: CEL AMERICAN SAU CEL EUROPEAN?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide