VIDEO: Arab condamnat la moarte pentru că a omorât doi oameni într-o partidă de drift

Autor: Adrian Mihălţianu 01 iul. 2012 Știri auto
VIDEO: Arab condamnat la moarte pentru că a omorât doi oameni într-o partidă de drift

Arabul responsabil pentru un accident la un eveniment ilegal de drift în urma căruia şi-au pierdut viaţa doi oameni a fost condamnat la moarte. Se pare că pedeapsa va fi executată cu o sabie. Acesta nu este primul caz în care cei responsabili sunt condamnaţi la moarte. De pildă, în 2005 un arab a fost condamnat la moarte pentru uciderea a trei oameni, dar pedeapsa a fost „redusă” la 20 de ani de închisoare, interdicţie pe viaţă de a conduce şi 3.000 de lovituri de bici.

Drifterii arabi sunt cunoscuţi în toată lumea pentru că fac drift de mare viteză pe şoselele publice. Mai noi, acest tip de descreieraţi a apărut şi la noi, chiar dacă suntem încă departe de evenimente organizate la această scală. Uneori însă se întâmplă şi accidente oribile, care arată cât de periculos este să faci curse ilegale în maşini de stradă (fără roll cage, fără centuri sau alte măsuri de siguranţă, fără public ţinut la distanţă etc). Deşi de la evenimentul la care şi-au pierdut viaţa cei doi spectatori nu avem imagini, mai jos punem un clip care arată cât de tragic pot evolua lucrurile.

Vă avertizăm că următorul clip video este realmente şocant şi că dacă sunteţi sensibili ar fi bine să nu îl priviţi. Pe de altă parte, îl publicăm aici pentru a trage un semnal de alarmă la adresa celor care fac curse ilegale în oraşele din România, precum şi la adresa celor care merg ca demenţii pe şosele. Tot ce este necesar este o viteză mai mare de 40 de km/h, o bordură şi câţiva pietoni. Acestea fiind spuse, ţineţi minte şi cât de importantă este purtarea centurii de siguranţă. Poate aceste imagini vă vor convinge mai mult decât orice altă teorie învăţată la şcoala de şoferi.

Credeţi că merită o astfel de pedeapsă?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide