VIDEO. Australienii au atacat o mașină. Au crezut că Djokovici se afla în ea

Autor: Daniel Samoilă acum 1 an Știri auto
VIDEO. Australienii au atacat o mașină. Au crezut că Djokovici se afla în ea

Novak Djokovici, liderul mondial din tenisul masculin, va avea parte de un tratament „aparte” la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului.

Fanii australieni au vandalizat o mașină crezând că Djokovici se află în ea. Aceștia au blocat traficul din Melbourne, locul unde ar urma să aibă locul primul Mare Șlem al sezonului.

Pe imagini se poate observa cum unul dintre australieni s-a urcat pe mașină și a început să strige „Novak! Novak! Novak!”.

Fanii australieni, dezamăgiți de situația lui Djokovici

Potrivit Adevărul.ro, atacul asupra respectivei mașini a avut loc după ce s-a aflat că Djokovici a fost scos din centrul de detenție în care a locuit mai multe zile.

Polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru că atacul devenise foarte violent.

În Australia, peste 90% dintre populație este vaccinată cu schema completă, iar Djokovici este considerat un antivaccinist. Sârbul a încercat să intre în Australia folosindu-se de o scutire medicală, dar, pentru moment, acesta a scăpat de expulzarea din Australia.

Un judecător australian i-a dat dreptate lui Djokovici. S-a considerat că ârbul, reţinut aproape 9 ore pentru a fi luat la întrebări, a fost tratat incorect şi n-a putut lua legătura cu avocaţii săi din timp.

VIDEO (sursă: Twitter / Paul Sakkal)

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: prosport.roComentarii
Inchide