Volkswagen Beetle Cabrio – Imagini şi informaţii OFICIALE

Autor: Iulian Dnistran 03 dec. 2012 Știri auto

Spre bucuria doamnelor, Volkswagen a publicat primele imagini şi informaţii oficiale cu noul Volkswagen Beetle Cabrio, „broscuţa” fiind acum mai atrăgătoare şi mai chic. Până atunci, popularul model va putea fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles ce va debuta la sfârşitul lunii noiembrie.

Cum era de aşteptat, noul Beetle Cabrio păstrează silueta care a făcut celebru modelul german, nu însă fără a adopta elementele contemporane de design impuse de Volkswagen: priza de aer de sub bara de protecţie, conturul plat al muchiei inferioare a capotei şi design-ul stopurilor. Ca o urmă de nostalgie, farurile şi-au păstrat clasica formă rotundă, caracteristică modelelor Beetle.

Decapotabila beneficiază de un plafon retractabil din material textil, decorat cu inserţii cromate pentru a face elegant trecerea de la metal la materialul textil. Interiorul aminteşte şi el de gloria şi succesul la public al carismaticului Beetle, prin panoul de bord cu cadrane generoase. La capitolul spaţiu de depozitare, Beetle vine dotat cu un portbagaj cu o capacitate de 225 l, capacitate ce poate fi mărită prin plierea banchetei din spate, permiţând transportarea unor obiecte mai voluminoase chiar şi cu plafonul ridicat.

Ca motorizări, Beetle vine cu şapte variante de propulsoare pentru Europa. Este vorba despre un motor diesel 1.2 TSI de 104 CP, care urmează să fie disponibil şi în versiunea BlueMotion imediat după lansarea oficială a modelului. Tot din gama benzină, Volkswagen Beetle Cabrio va putea beneficia de un motor 1.4 TSI de 158 CP şi de un 2.0 TSI de 197 CP. La secţiunea motorizare diesel, clienţii Beetle pot de asemenea opta pentru două propulsoare. Este vorba fie despre un motor 1.6 TDI şi 103 CP disponibil şi în varianta BlueMotion, fie de o versiune ceva mai puternică: un 2.0 TDI de 138 CP.

În Germania, noul Beetle Cabrio va avea un preţ de pornire de 21.350 euro, clienţii putând comanda decapotabila începând cu luna noiembrie a acestui an.

Video Volkswagen Beetle 2013:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide