Volkswagen Caddy Maxi Life

Volkswagen Caddy Maxi Life

Autor: Andrei Nan acum 13 ani Știri

VW Caddy este renumită pentru spiritul practic, drept dovadă cei de la VW vor lansa la Salonul Auto de la Frankfurt o nouă variantă. Caddy Maxi Life este adresată transportului de persoane, într-un mediu confortabil, ergonomic şi sigur.

Noua maşină combină calităţile unui vehicul de transport cu versatilitatea unei familiste compacte. În comparaţie cu versiunile normale Caddy, Maxi Life este mai lung, ceea ce oferă un spaţiu şi mai mare, atât pentru pasageri, cât şi pentru bagajele acestora. Întregul design al habitaclului a fost atent gândit pentru a oferi un maxim de confort şi funcţionalitate pentru cei şapte ocupanţi ai săi. Accesul pentru rândurile doi şi trei de scaune se face prin intermediul unei uşi culisante.

Din punct de vedere al motorizării, Caddy Maxi Life va fi propulsat de un motor pe benzină şi două diesel. Propulsorul alimentat cu benzină are 1,6 litri şi generează o putere de 102 CP. Cele două motoare diesel de 2,0 litri, respectiv 1,9 litri sunt caracterizate de ecomonia de combustibil în contextului unor puteri nu tocmai de neglijat. Astfel, motorul de 1,9 litri TDI se laudă cu o putere de 105 CP, iar cel de 2,0 litri TDI dezvoltă 140 CP.

VW Caddy Maxi Life va fi disponbilă spre vânzare în toamna acestui an, urmând ca anul viitor să fie lansate versiunile Caddy Maxi Kombi şi Caddy Maxi Kasten Panel Van, cea din urmă fiind o utilitară.

Tags:


Comentarii
Inchide