Volkswagen Golf 6 va fi mai ieftin

Autor: Oraan Mărculescu 10 iun. 2008 Știri auto
Volkswagen Golf 6 va fi mai ieftin

Potrivit publicaţiei germane Frankfurter Allgemeine Zeitung, a şasea generaţie Golf va costa cu 1165 de euro mai puţin. Dar asta nu înseamnă neapărat ca se va vinde mai ieftin, ci doar că pentru producătorul german costurile de realizare a noului model s-au redus cu aceasta sumă pe fiecare unitate.

Iar acest lucru este foarte probabil, mai ales că se traduce prin majorarea ratei de profit iar surse din interiorul companiei au afirmat că noua generaţie le va permite nemţilor să aibă profit încă de la primul model vândut, nu după doi ani de la lansare aşa cum s-a întamplat în cazul actualei generaţii. Reducerea de costuri a fost posibilă graţie folosirii pe scară largă a componentelor comune cu Golf 5, eliminării săptămânii de lucru cu patru zile şi prognozării unor volume de vânzări mai mari.

Având în vedere toate aceste aspecte, inexistenţa unui facelift al generaţiei 5 plus faptul ca pozele spion indică un model puţin schimbat, să fie toate aceste ştiri cu Golf 6 doar nişte poveşti, şi în realitate în toamnă să vedem doar un Golf 5 puţin mai mult modificat? Atlfel spus, un Golf 5.5? Rămâne de văzut.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide