Volkswagen Golf GTD – lansare România

Autor: Cosmin Iordache 12 iun. 2009 Știri auto
Volkswagen Golf GTD – lansare România

Noua versiune Volkswagen Golf GTD este propulsată de un TDI common-rail de nouă generaţie, ce dezvoltă 170 CP, un cuplu de 350 Nm, şi înregistrează un consum mediu de 5,3 litri la sută, şi emisii de139 g/km CO2 / Euro 5.  Cel mai puternic model diesel din gama actualului Golf VI necesită  8,1 secunde pentru sprintul clasic de la 0 la 100 km/h şi are o viteză, maximă de 222 km/h.

Echiparea modelului Volkswwagen Golf GTD include o instalaţie automată de climatizare, afişaj multifuncţional „Plus“, cotiere centrale şi sistemul radio RCD 210. Din dotarea de serie fac parte elemente precum: modificarea unghiului oglinzii laterale de pe partea pasagerului la rularea în marşarier, duze încălzite ale instalaţiei de spălare a parbrizului, sistem de spălare a farurilor, „ParkPilot“ (cu senzori încorporaţi în bara de protecţie faţă şi spate), ESP cu prevenirea pierderii controlului asupra direcţiei şi asistenţă la frânare, precum şi şapte airbaguri, inclusiv airbag la nivelul genunchilor pe partea pasagerului.

Preţurile noului model încep de la 19.885 euro fără TVA ( 19.265 euro pentru versiunea în 3 uşi) în configuraţia cu cutie manuală cu 6 rapoarte. Transmisia cu dublu ambreiaj DSG urcă preţul de pornire fără TVA la 21. 304 euro (20.694 euro pentru 3 uşi).

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide