Volkswagen introduce garanţia de 4 ani

Autor: Andrei Nan acum 11 ani Știri auto
Volkswagen introduce garanţia de 4 ani

Noua garanţie a fost introdusă de la 1 octombrie 2011 pentru maşinile achiziţionate din reţeaua Porsche Romania şi se va aplică pe durata a 4 ani calculaţi de la data livrării autovehiculului, în limita unui parcurs de 120.000 km.

Extinderea garanţiei este aplicabilă şi pentru toate autovehiculele Volkswagen achiziţionate în perioada 1 ianuarie 2010 – 30 septembrie 2011, ca maşini noi din reţeaua Porsche România. Proprietarii care se insciu în termenele de mai sus pot opta pentru achiziţionarea contra cost a extensiei de garanţie, cu condiţia să fi respectat condiţiile de garanţie conform planului de service. Astfel, aproximativ 16.000 de clienţi Volkswagen sunt asteptaţi la distribuitorii autorizaţi pentru a contracta o extindere de garanţie. Preţul extensiei de garanţie pentru cei 2 ani, în cazul autoturismelor achiziţionate în perioada menţionată, este de 199 euro pentru modelul Volkswagen Polo, 313 euro pentru modelul Golf sau 440 euro pentru Passat.

„Măsura extinderii garanţiei face parte din strategia pe termen lung a mărcii Volkswagen, strategie prin care ne dorim să fim atât marca numarul 1 în vânzările de autoturisme de import din Romania, dar şi numărul 1 în ceea ce priveşte satisfacţia clienţilor” a declarat Bogdan Florea, Brand Manager Volkswagen Autoturisme în cadrul Porsche România.

Garanţia extinsă este aplicată pentru toate modelele Volkswagen. Pentru informaţii complete privind condiţiile şi termenele în care aceasta se acordă, vă invităm să vă adresaţi unuia dintre distribuitorii autorizaţi Volkswagen din toata ţara.
Comentarii
Inchide