Volkswagen Tiguan se fabrică în Rusia

Autor: Silviu Draganescu 06 aug. 2008 Știri auto
Volkswagen Tiguan se fabrică în Rusia

Volkswagen Tiguan este un model după care se aşteaptă în unele cazuri chiar şi mai bine de jumătate de an. Succesul imens i-a luat uşor pe nepregătite pe oficialii germani, care după ce au mărit capacitatea de producţie, au început şi asamblarea noului model în Rusia, momentan exclusiv pentru piaţa locală, deşi nu ar fi exclus să vedem şi modele importate. Eventual în România.

Pentru început, modelul va fi disponibil cu propulsoarele de 1,4 TSI de 150 CP şi 2.0 TSI de 170 CP. Inexistenţa motoarelor diesel este explicată parţial de temperaturile mici de funcţionare din Rusia, preţul combustibilului care nu îi afectează încă pe ruşi, dar şi de faptul că dacă aceştia doresc totuşi economie, pot instala un rezervor de GPL, gaz găsit din abundenţă şi foarte ieftin pe piaţa locală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide