Volkswagen trece la următorul nivel. Lumea e pregătită să-l primească.

Autor: Alexandru Banu acum 3 ani Știri

UPDATE: Primele două poze cu detalii din Arteon au fost publicate chiar de către producător. Pentru restul există Salonul Auto de la Geneva. Informaţiile de mai jos sunt din prima ştire publicată, acum câteva luni şi rămân tot ceea ce ştim despre noua limuzină germană. Iată în galeria foto de AICI primele două imagini cu Arteon. 

 

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, din luna martie a anului viitor, Volkwagen va prezenta o nouă limuzină, Arteon, despre care constructorul german spune  că va fi poziţionat în gamă peste Passat. Alături de trăsăturile de design noi, noul Arteon introduce în gama Volkswagen un limbaj de design. Astfel, lamelele grilei radiatorului se extind până în farurile tridimensionale, iar elementele desenate de LED-uri accentuează adiţional personalitatea puternică şi dau dovadă de dominanţă.

Limuzina cu patru uşi impresionează atât prin designul revoluţionar, cât şi datorită utilităţii practice. Deşi geamurile fără rame de la uşi sunt elemente de stil caracteristice unui grand-tourismo, hayonul are balamalele pe latura superioară şi o deschidere foarte mare, care oferă acces optim la portbagajul de mari dimensiuni. 

Sursa: zf.roComentarii
Inchide