Volvo în curtea Renault?

Autor: Andrei Nan 01 iul. 2008 Știri auto
Volvo în curtea Renault?

Negociatorii celor două firme, Ford şi Renault, au avut discuţii legate de vânzarea Volvo, discuţii care au fost sortite eşecului datorită preţului, declară cei de la Reuters, citând surse din interior. Conform aceleaşi surse, discuţiile au fost reluate în toamna anului trecut. Mai mult decât atât, Ford a mai purtat discuţii şi cu constructorul chinez Dongfeng Motor Group, ca şi potenţial client.

Întrebat direct de acest subiect, purtătorul de cuvânt Ford, Mark Truby, a declarat pentru Reuters că Ford nu are de gând să vândă Volvo ci doreşte să îmbunătăţească şi mai mult cifra de afaceri. În ciuda poziţiei oficiale, sursele din interior susţin că Ford a purtat discuţii cu posibilii clienţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide