VW Passat CC Individual

Autor: Cosmin Iordache 26 mart. 2009 Știri auto

Passat CC Individual - interiorGama Individual cuprindea până în prezent, VW Eos, Touareg şi Passat. Dar mândria celor din Wolfsburg, VW Passat CC, nu putea fi omis din procesul de personalizare şi astfel în Germania a apărut această ediţie specială a popularului coupe cu patru uşi. Elementele distincte ale acestei versiuni sunt vopseaua "Moonlight Blue" şi jante pe 18 sau 19 Chicago Black.

La interior tenta premium este şi mai evidentă, pielea în două culori fiind primul lucru care îţi atrage atenţia că nu priveşti un VW Passat CC obişnuit. Pielea deschisă la culoare poartă denumirea Nougat, fiind o nuanţă specială doar pentru versiunile Individual. Părţile de plastic au inserţii Piano Black pentru a accentua nota de exclusivism. Cromul, pentru că nu putea lipsi din reţetă, este prezent în zonele cu care ocupanţii intră în contact, cum ar fi mânerele uşilor.butoanele de acţionare a geamruilor, etc.

Preţurile pentru acest model încep în Germania de la 34.800, pentru versiunea cu motor 1.8 TSI şi ajung până la 45.300 pentru versiunea cu motor V6 de 3.6 litri şi 299 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide