Test BMW Seria 3 - adio E90, bine ai venit F30!

BMW Seria 3 generaţia E90 este istorie. Noul model, botezat F30, a sosit oficial în România. Vă prezentăm ultimul test cu E90 şi primul cu F30.

Test BMW Seria 3 - adio E90, bine ai venit F30! Test BMW Seria 3 - adio E90, bine ai venit F30!

BMW Seria 3, limuzina de clasă medie premium a bavarezilor, este cel mai bine vândut model din istoria mărcii. El este construit încă din 1975, de atunci până astăzi fiind comercializate 12,5 milioane de unităţi în toată lumea.

E90, indicativul folosit pentru a cincea generaţie, a fost comercializat în 1,97 milioane de unităţi la nivel mondial. Asta este istoria acestui model, o istorie care îşi obligă urmaşul la fapte măreţe. Pentru a-l scoate din showroom-uri cu urale, am pregătit un ultim test cu un BMW 318d (generaţia E90).

Însă aceste urale pot fi continuate pentru noul BMW Seria 3, proaspăt lansat oficial în România. El este anunţat a fi cel mai modern, avansat-tehnologic, rapid, dar şi ecologic "TREI" din istorie. Verificăm acest lucru în primul test românesc, realizat în România cu versiunea BMW 320dA Sport.

VEZI MAI JOS CELE DOUĂ TESTE CU BMW SERIA 3: E90 ŞI F30

  • Test drive
    Test special: Adio BMW Seria 3 E90!

    Noul Seria 3 a fost lansat oficial în România acum două zile. Seria 3 E90 este acum istorie şi poate fi cumpărat în siguranţă doar de la BMW Premium Selection. Aceasta este povestea ultimei mele luni petrecute la volanul unui E90 18d. [...]

  • Test in premiera
    Test în premieră: La volanul noului BMW 320d - cochetând cu perfecţiunea

    Pentru a nu fi acuzat de subiectivism, mărturisesc că sunt fanul unui alt brand premium. Aşadar la întâlnirea cu noul BMW Seria 3 am fost mai mult decât obiectiv. Am stat la pândă, am pipăit, am ascultat, am mirosit, am abuzat ... rezultatul… [...]

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.