PRIMUL TEST cu noile Dacia Logan, Dacia Sandero şi Dacia Sandero Stepway

În perioada 8-10 noiembrie 2012, ProMotor a fost prezent în Spania pentru testul internaţional de presă cu noile modele Dacia Logan, Dacia Sandero şi Dacia Sandero Stepway. Citiţi în continuare primele noastre impresii de la volanul noilor Logan 2, Sandero 2 şi Sandero Stepway.

PRIMUL TEST cu noile Dacia Logan, Dacia Sandero şi Dacia Sandero Stepway PRIMUL TEST cu noile Dacia Logan, Dacia Sandero şi Dacia Sandero Stepway

După inaugurarea oficială de la Salonul Auto Paris 2012, am avut ocazia să cunoaştem mai bine noile Dacia Logan, Dacia Sandero şi Dacia Sandero Stepway în primul test drive internaţional, organizat pentru presa auto, în sudul Spaniei, în regiunea Granada.

Citiţi impresiile lui Oraan Mărculescu despre noile modele Dacia de la faţa locului în cele trei teste de mai jos:

TEST ÎN PREMIERĂ DACIA LOGAN

TEST ÎN PREMIERĂ DACIA SANDERO

TEST ÎN PREMIERĂ DACIA SANDERO STEPWAY

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.