Am condus MINI Countryman Cooper S în România

Cu un nume inspirat din istoria mărcii, Countryman este al patrulea model din gama MINI. Oferă patru portiere, tracţiune integrală şi acelaşi appeal specific mărcii britanice.

Am condus MINI Countryman Cooper S în România Am condus MINI Countryman Cooper S în România

MINI a făcut mereu maşini mici. Până acum. Pentru că noul MINI Countryman nu mai este o maşină foarte mică. Rivalizează practic cam cu orice compactă de pe piaţă dar targetul acestui model este altul. MINI Countryman se adresează clienţilor atraşi de imaginea de marcă MINI dar care considerau modelul clasic prea mic, iar Clubman-ul prea urât. Aşa că au reînviat modelul Countryman. Este un MINI Maxi ce oferă patru portiere şi dacă dorim, chiar şi tracţiune integrală. Multă lume îl consideră un fel de mini SUV. În realitate, nu e chiar aşa. Este cel mai practic MINI construit vreodată şi, după reacţiile pe care le-am stârnit în trafic, va face furori mai ales prin clientele mărcii.

Un MINI unde poţi să pui scaunul de copil fără să te cocoşezi peste spătarul rabat al scaunului din faţă, un MINI unde chiar ai portbagaj, un MINI care oferă confortul psihologic al tracţiunii integrale în minunatele noastre ierni bucureştene. Pare prea frumos să fie adevărat. Iar gama de motorizări satisface orice pasionat al mărcii. De la One la Cooper S plus versiuni diesel. Dar revenim repede pe pământ când privim lista de preţuri Ca orice MINI şi acest model îşi vinde scump pielea. Sau tabla. Preţurile sunt mari, dar acest lucru este bine ştiut de clienţii mărcii.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.