Am condus noua Lancia Ypsilon Twinair

Noua Lancia Ypsilon se clasifică fără nici o problemă ca o maşină lifestyle, având toate ingredientele necesare pentru o astfel de titulară.

Am condus noua Lancia Ypsilon Twinair Am condus noua Lancia Ypsilon Twinair

Destinată sexului frumos Lancia Ypsilon prezintă un design exterior chic, demnă de o maşină cu pretenţii de lifestyle.Noua Lancia Ypsilon animează într-un mod plăcut aglomeraţiile urbane. După cum era de aşteptat, maşina reuşeşte să atragă privirile trecătorilor, în special ale tinerelor "domniţe".

Caroseria vopsită în două nuanţe, împreună cu noile retuşuri aduse părţii frontale, noua Lancia Ypsilon prezintă un aer jucăuş şi foarte tineresc. Partea frontală imprimă forţă noii Ypsilon datorită grilei proeminente, în timp ce farurile ascuţite dau o notă de sobrietate ansamblului, Ypsilon arătând mai matură, în comparaţia cu generaţia precedentă.

Spatele continuă ideea unui aspect mai ciudat, cu un hayon nu neapărat practic, o lunetă bine integrată stilistic şi stopuri cu o formă rotunjită. Per total, Lancia Ypsilon este un pachet cu o lungime de 3,80 metri care încearcă să ne sensibilizeze, propunând un design în stilul sorei de clasă mai mare, Lancia Delta, dar într-o formă mult mai comprimată.

Dacă exteriorul prezintă o imagine jucăuşă, interiorul este mai sobru. Cel puţin versiunea testată, propunea materiale de culoare închisă, fapt care a accentuat sobrietatea. Un alt element care creează un aer sobru este zona ceasurilor de bord. Acestea, sunt dispuse central, încastrate într-un locaş special, dar care prezintă forme drepte, colţuroase.

Schimbătorul de viteze este amplasat foarte aproape de bord, pe consola centrală, asemănător modelelor utilitare ale grupului Italian, fapt care face o legătură evidentă cu Fiat 500. Pe de altă parte, trebuie precizat faptul că poziţionat în acest fel, schimbătorul este la "îndemâna", poziţia lui fiind ergonomică.

Un aspect foarte interesant este modul în care inginerii au gândit bancheta spate pentru a oferi maxim de spaţiu pentru pasagerii din spate. Din start, se poate observa că bancheta are dimensiuni reduse, mai precis este foarte îngustă. La prima vedere pare un pic inconfortabil acest lucru, dar odată aşezaţi pe ea ne dăm seama că avem suficient spaţiu pentru picioare. Se poate monta fără probleme chiar şi scaun pentru copii, lucru care va fi foarte apreciat de tinerele mame.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.