Am testat în România Citroen DS5

Nava amiral a gamei DS se prezintă şi în România, graţie lansării naţionale de presă organizată într-un test de aproximativ 400 de km de la Bucureşti la...Balcic.

Am testat în România Citroen DS5 Am testat în România Citroen DS5

 

Nu are nici un sens să descriem liniile şi exteriorul modelului DS5, fiecare dintre noi putând să vadă şi să tragă o concluzie personală asupra acestui subiect. Vă putem spune însă că, maşina privită din exterior pare mai mare. Strict din punct de vedere dimensional măsurile maşinii sunt următoarele: lungime: 4.530 mm, lăţime 1.850 mm, înălţime 1.508 mm. Dimensiunile ne demonstrează clar că vorbim despre o caroserie compactă, chiar dacă vizual maşina pare mai mare.

Categoric Citroen DS5 este o maşină care se adresează nonconformiştilor, precum şi tinerilor care doresc să deţină un produs aparte, diferit.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.