Am testat la ProMotor maşina din reclama cu tipul care pare director, dar e cel mai cool, de fapt

Test Renault Megane Sedan

Am testat la ProMotor maşina din reclama cu tipul care pare director, dar e cel mai cool, de fapt Am testat la ProMotor maşina din reclama cu tipul care pare director, dar e cel mai cool, de fapt

Când vezi un Megane în faţa ochilor, rar vezi o maşină în trei volume. Cu capotă, trunchi şi portbagaj separat. De obicei ai în minte hatchback-ul. Şi cei mai mulţi cumpărători tind spre acest limbaj de design simplificat. E modern, te întinereşte şi haionul îţi dă impresia unui portbagaj mai voluminos. Mai mult decât atât, Megane s-a consacrat de peste 20 de ani cu forma asta. Înainte a fost Renault 19, predecesorul şi Chamade pentru varianta berlină.

Revenim la 2017, a patra generaţie Megane în 22 de ani de existenţă. Şi la sedan / berlină, cum vreţi s-o numiţi. Maşina pare mult mai mare decât este. Şi este posibil să o confunzi şi cu un Talisman. Are 4.63 m lungime, adică e cu aproape 30 de cm mai mare decât hatchback-ul şi exact cât break-ul. Nu o confunzi cu un Talisman pentru că ar avea dimensiuni apropiate (Talisman-ul e cu 20 de cm mai mare), ci pentru că e mult mai mare decât hatchback-ul.

Informativ, Astra Sedan (model 2012) şi VW Jetta (model 2015) au 4.66 metri lungime, dar le vedem ca modele anterior lansate Megane-ului şi implicit mai jos pe scara evoluţiei tehnologice. În următoarea pagină a testului, vorbim despre design. Galerie foto în ultima pagină. 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.