Am testat noul Volkswagen CC pe şoselele din România

Superbul coupe cu 4 uşi de la VW nu numai că şi-a modificat numele din "Passat CC" în "CC", dar şi-a schimbat şi look-ul într-unul mai conservator. Pentru a vedea ce ne-a mai pregătit noul model german, l-am luat la un test-drive pe şoselele din România.

Am testat noul Volkswagen CC pe şoselele din România Am testat noul Volkswagen CC pe şoselele din România

Cel mai atrăgător model din gama VW a ajuns la a doua generaţie, după ce constructorul german a vândut peste 270.000 unităţi în lumea întreagă. Acest lucru confirmă succesul coupe-ului german care a cucerit prin formele fluide şi look-ul sportiv dat de designerii VW.

Noul CC vine cu câteva modificări majore la exterior iar acestea se pot vedea foarte bine în partea frontală unde putem zări o grilă nouă, blocuri optice faţă restilizate cu LED-uri integrate, şi un spoiler uşor redesenat. Toate acestea aliniază noul model la imaginea de marcă, remarcată prima dată pe VW Golf VI.

Spatele a suferit, de asemenea, câteva mici "operaţii" de la inginerii VW. Aceştia au montat stopuri noi, de asemenea cu tehnologie LED şi un spoiler care de data aceasta este profilat mai sportiv. Nu au renunţat nici la muchia ascendentă de pe lateral care pune accentul pe aspectul dinamic al maşinii. Toate aceste schimbări la exterior aduc un aer proaspăt şi modern noului coupe şi, în acelaşi timp, îl fac mai serios şi mai matur decât vechiul CC.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.