Am testat noul VW Caddy Kombi în România

VW Caddy i se potriveşte micului întreprinzător care are nevoie atat de o maşină utilitară cat şi de o maşină de familie.

Am testat noul VW Caddy Kombi în România Am testat noul VW Caddy Kombi în România

După 30 de ani de la "naşterea" primului model Caddy, VW vine cu lansarea celei de a patra generaţii, acum cu un nou limbaj de design preluat de la Golf 6. Faţă de modelul precedent, noul Caddy a fost restilizat, având acum linii mai moderne care aduc un aer mai dinamic şi mai elegant.

Privit din faţă, noua "înfăţişare" a lui Caddy este, ce-i drept, mult mai atractivă faţă de cea a generaţiei anterioare. Botul maşinii a fost complet modificat, primind un nou spoiler frontal, o grilă similară celorlalte modele utilitare din gamă, şi blocuri optice faţă redesenate. În spate, moficările au intervenit doar asupra stopurilor, care au fost uşor restilizate.

În comparaţie cu versiunea van a lui Caddy, modelul Kombi are uşa din spate asemănătoare hatchback-urilor, o variantă des întâlnită şi la MPV-urile destinate familiilor.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.