Audi A1 Competition Kit – Parfum de grupa B

Acum aproape un an eram la Berlin şi făceam cunoştinţă cu „The next big thing”. Revoluţia pe care Audi a numit-o A1 şi care dorea şi doreşte să trimită la colţ mini-ul britanic.

Audi A1 Competition Kit – Parfum de grupa B Audi A1 Competition Kit – Parfum de grupa B

Atunci am descoperit o maşinuţă corectă, mult peste ceea ce oferea lumea în segment dar care nu avea şarmul unui mini, sau dacă suntem generoşi cu abordarea, carisma unui Fiat 500. Ne-au povestit germanii că vor exista posibilităţi de personalizare, că A1 va avea puterea de seducţie a brigăzii de modele de la Victoria's Secret. Dar jurnalistul auto a auzit multe cuvinte frumoase de-a lungul timpului. Nu prea mai crede în Moş Crăciun. Jurnalistul până nu conduce nu crede.

Şi uite că ne-am trezit în faţa redacţiei cu un Audi A1. Au mai fost versiuni de A1 pe la noi, dar asta era puţin altfel. Aveam o senzaţie de deja-vu, parcă eram acasă şi vizionam dvd-urile cu vremurile de glorie ale motorsportului, pe Walter Rohrl la volanul unui Audi Quattro. Un A1 care are puterea de a trezi astfel de stări... ei bine înseamnă că nemţii au găsit reţeta succesului, cel puţin din punctul meu de vedere. Vorbim astăzi aşadar de Audi A1 Competition Kit. Un nume care promite, oare şi livrează?

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.