Exclusiv  BMW X6

Respiră dacă îl vezi. Respiră şi fă tot posibilul pentru a petrece ceva mai mult timp în jurul lui pentru a-l înţelege.

De undeva din lumea maşinilor care arată dubios de ciudat în fotografii, fie ele şi postere de dimensiuni gigant, iată-l. Este aici. Şi respiră aerul ţării în care fratele său cu indicativ mai mic a vândut anul trecut peste 800 de unităţi, urcând pe locul doi în topul celor mai vândute SUV-uri premium de pe piaţa autohtonă. Poziţionarea celui mai nonconformist SUV din toate timpurile este extrem de importantă şi am să susţin această idee cum pot eu mai bine în ceea ce urmează.

Trebuie să menţionez însă că, pentru a putea scrie acest articol, m-am îndepărtat de maşină suficient de mult pentru a nu fi tentat să mă ridic din faţa tastaturii şi să mă duc să mă holbez la ea ori de câte ori aş fi rămas fără inspiraţie. Deşi, sincer să fiu, maşina asta este inspiraţie. De care vrei tu. Pentru business, pentru viaţa socială, pentru viaţa sexuală sau pentru tine.

În traducere, dacă conduci aşa ceva, toţi partenerii tăi de afaceri care te vor vedea la volanul unei asemenea maşini vor deduce că îţi merge bine şi că merită să se aventureze cu tine în diverse alte lucruri care îţi aduc bani, dacă ieşi la cafenea cu ea, toată lumea îţi va aplauda sosirea (asta dacă vor trece peste penibilele momente în care se pozează cu telefonul lângă ea) şi toate persoanele de sex opus vor începe să te privească ca şi cum ar pofti la ea prin tine (sau invers).

În sfârşit, pentru tine şi doar pentru tine, ea înseamnă că ai învăţat şi tu ce înseamnă de fapt să îţi cumperi o maşină ca urmare a sentimentelor pe care ţi le provoacă în interior: inimă, minte, buzunare. Referitor la buzunare, hai să terminăm discuţia asta plictisitoare şi fără sens chiar de la început. Ceea ce vezi în aceste fotografii costă 52.500 euro fără TVA preţ de bază. Mai adaugă la această sumă obligatoriul TVA, şi preţul final se ridică la 62.475 euro.

Pe lângă versiunea xDrive35d, vor mai fi prezente în showroom-uri, începând cu mijlocul lunii mai, xDrive30d – 3 litri diesel, 235 CP, preţ de pornire 51.134 euro DDP şi xDrive35i – 3 litri benzină bi-turbo, 306 CP, preţ de pornire 59.500 euro cu TVA. Începând cu luna iulie, va putea fi comandat şi vârful de gamă xDrive50i, cu motor V8 pe benzină (primul propulsor din lume cu turbina amplasată între cele două rânduri de cilindri), de 406 CP, pe care sperăm să îl conducem la fel de rapid precum am reuşit să vă aducem primele impresii despre xDrive35d. Preţul de pornire pentru versiunea de 406 CP va fi de 74.946 euro DDP.

Vorbim despre sume mari, dar nu uita că achiziţionezi cea mai extravagantă opţiune pe care o ai în segmentul SUV-urilor premium. Şi, pentru că tot vorbim despre asta, surse neoficiale ne şoptesc că deja s-au cam vândut toate exemplarele destinate României. Deci poate ar trebui să te grăbeşti la un showroom.

A cheltui acum pe un xDrive35d este ca şi cum ai cumpăra un Mini în clasa mini sau un CLS în clasa limuzinelor de clasă mare. Orice se va proiecta, desena şi mai apoi construi de acum înainte ca SUV premium, trebuie să vină cu ceva care să fie mai altfel decât ceea ce are acum deosebit maşina asta. Ei bine, iată că am enunţat involuntar o idee pe care am trimis-o tot involuntar în segmentul generalităţilor. Adevărul este cu totul şi cu totul altul atunci când trebuie să compari maşina asta cu orice altceva din acest segment. Eu, unul, nu aş face nici o comparaţie. Vrei să o ai şi dispui de banii pentru ea, just do it.
Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.