Chevrolet Spark 1.2 LT - Test în România

Chevrolet Spark marchează pentru producătorul cu nume american un important pas în evoluţia sa imensă din ultimul timp.

Chevrolet Spark 1.2 LT - Test în România Chevrolet Spark 1.2 LT - Test în România

Micul gigant - noua versiuneAchiziţionarea mărcii Daewoo de către General Motors şi branduirea acesteia în Chevrolet pare să fi fost o decizie înţeleaptă. În plus, evoluţia noilor modele este cel puţin interesantă. După ce noul Chevrolet Cruze a reuşit să facă o impresie foarte bună, un nou model, de această dată de clasă mică, ne impresionează.

Şi vorbim aici despre Chevrolet Spark. Nu cred că mai are rost să menţionez numărul de priviri întoarse pe stradă, mult mai mare decât cele obţinute de maşini poate şi de 10 ori mai scumpe. Asta pentru că vorbim evident, de o vedetă de cinema, noul Spark fiind unul dintre personajele principalele din partea a doua a filmului Transformers.

Interesant este că designerii Chevrolet au reuşit să păstreze tema blocurilor optice rotunde, formele specifice fiind regăsite şi în noua generaţie, însă integrate în ceva nou. În linii şi unghiuri ascuţite, un design îndrăzneţ şi modern, care cu siguranţă va ajuta foarte mult vânzările viitoare ale modelului Chevrolet.

Farurile şi stopurile mari ocupă o mare parte din suprafaţa maşinii, şi îi dau evident un aer de superioritate. Iar dacă stau bine să mă gândesc, cred că această generaţie merită mai mult titlul de "Micul gigant" purtat de strămoşul Matiz. Faţă de acesta, contrastul între roţile subţiri şi caroseria foarte înaltă pare să fie şi mai mare. Cu toate acestea, odată suit la volan, impresia este mult mai bună.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.