Clio RenaultSport F1 Team - Test în RO

Tutunul dăunează grav sănătăţii iar fumatul te poate ucide. Deci dacă vrei să contempli momentele prin care tocmai ai trecut, lasă-te de fumat şi mai dă un tur cu un Clio Renault F1 Team R27.

Clio RenaultSport F1 Team - Test în RO Clio RenaultSport F1 Team - Test în RO

Nu vom vorbi despre fumat, de cauzele pentru care lumea se apucă de aşa ceva sau de momentele despre care fumătorii spun că trebuie contemplate sau amintite prin fum de ţigară. Sunt însă clipe după care ai nevoie de linişte pentru a te calma, ai nevoie de acele clipe tu, alături de tine, de lipsa de zgomot care să-ţi permită să-ţi asculţi bătăile inimii, ce îţi zguduie pieptul.

Picăturile de sudoare reci, produse de adrenalina pe care, sincer, cred că ţi-ai provocat-o singur, se adună undeva pe piept, unde se unesc cu transpiraţia fierbinte pe care ţi-au produs-o momentele când ai avut nevoie de reflexe mai mult decât de intelect.

Abia mai poţi să-ţi mişti mâinile, iar simţurile din picioare le-ai pierdut de când te-ai prăbuşit întins lângă ea. Vrei să o priveşti, dar ochii îţi sunt blocaţi într-un punct fix şi imaginea îţi e înceţoşată de nălucile clipelor cele mai intense, care ţi se derulează încontinuu, devenind aproape obsesive.

În acest moment, unii găsesc puterea de a aprinde o ţigară, anulându-şi astfel câteva ore bune din viaţă, dar parcă nu mai contează nimic când femeia de lângă tine zâmbeşte cum nu a făcut-o ea niciodată, nu?

Eu pufăi dintr-o ţigară de foi, mă înec ca un copil care trage din ţigară în grabă, pe ascuns, şi mă panichez când nu mai reuşesc să respir din cauza fumului. Ale dracului ţigări, cine le-o fi inventat?

Discurile de frână pocnesc în spatele meu, iar evacuarea păcăne de parcă cineva ar arunca cu bile de metal în ea. Îmi revin încet-încet şi pun lucrurile cap la cap. Am mers din nou foarte tare, adică, elegant vorbind, am condus din nou la limită, depăşindu-mi iarăşi condiţia de şofer. Şi din nou în maşina asta.

Şi din nou voi susţine în faţa oricui că, dacă ar fi să aleg o maşină cu care să trebuiască să fug cât mai repede din ţară, aceasta ar fi. Maşina în care eu mi-am descoperit încrederea în mine, maşina care, deşi nu pare, lasă în urmă orice, maşina care trece prin viraje mai rapid decât ţi-ar dicta imaginaţia ta, maşina din care poţi să înjuri şi apoi să fugi cu ea fără teama că vei fi prins, maşina pe care imediat ce ai învăţat-o devine o parte din tine – acum a devenit mai bună.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.