Fiat 500 1.4 16V 100CP - test rapid

Reîntâlnirea cu Fiat 500 este oricând o plăcere. Maşinuţa asta are darul de a te subjuga oricând, indiferent că o vezi pe şosea sau într-un pictorial. Totuşi, culoarea poate fi un subiect delicat...

Fiat 500 1.4 16V 100CP - test rapid Fiat 500 1.4 16V 100CP - test rapid

Fiat 500, masina de modaMari a fost foarte atrasă de Fiat 500, atunci când a pozat pentru pictorialul promotor.ro. Numai că, aşa cum recunoaşte şi ea, principalul lucru care a subjugat-o la maşina respectivă a fost culoarea roşie. Un roşu care făcea micul Fiat 500 să arate cu adevărat exploziv.

Modelul pe care l-am luat la o scurtă plimbare, însă, nu era la fel. Adică nu era roşu. Deloc. Nici o urmă de roşu - mă rog, asta dacă facem abstracţie de stopuri. Caroseria maşinii era vopsită într-un verde cam şters, care se potrivea de minune cu vremea mohorâtă, de început de iarnă. Însă nu cu sentimentul de voioşie pe care îl încerc de fiecare dată când mă gândesc la Fiat 500. Maşină pe care o asociez doar în culori foarte vii.

Mă rog, să trecem peste acest aspect subiectiv, al culorii exterioare. Una peste alta, am putea spune că verdele ăsta îi dă o notă retro destul de interesantă unei maşini care, oricum, arată aproape retro. Şi care arată mult mai potrivită cu o tânără amatoare de shopping la volan, o metro-sexuală în ton cu moda.

Eu mă rezum la a remarca faptul că Fiat 500 rămâne o maşină de oraş, mai mult drăguţă decât life-style - la remarca asta voi reveni când voi vorbi despre buget.

Deocamdată, însă, haideţi să dăm o scurtă raită în interior.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.