Ford S-Max facelift – test în România

De ce o familie tânără? Penru că altfel ţi-ai dori un Ford Galaxy la care vei primi şi un al treilea rând de scaune în echiparea standard.

Ford S-Max facelift – test în România Ford S-Max facelift – test în România

Prima generaţie de Ford S-Max s-a lansat în 2006 şi a fost primul model din gama Ford care a adoptat curentul kinetic. Datorită design-ului sportiv, tehnologiei şi siguranţei pe care o oferea pasagerilor, acesta a fost apreciat de specialişti, iar asta l-a făcut să câştige premiul de "Maşina Anului 2007".

Pentru 2010, Ford S-Max se prezinta într-o formă mai modernă, iar asta se poate vedea destul de uşor la exterior, începând cu partea frontală care are acum o înfăţişare mai agresivă şi mai sportivă, accentuată de poziţiile cu LED-uri, o gamă eficientă de motorizări şi tehnologii de ultimă generaţie, ce asigură confort şi siguranţa atât şoferului cât şi pasagerilor.

Acum cu noul look, Ford S-Max va atrage, cu siguranţă, cuplurile tinere, care au unul sau doi copii, şi care pun preţ pe aspect şi sportivitate.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.