Hyundai i30 CW 1,6 Classic - Test în RO

Aş putea vorbi despre plajă, nisip, valuri, paintball, mici la grătar sau diverse alte chestii legate de lansarea relaxantă a lui Hyundai i30 pe plan naţional. Totuşi, voi vorbi despre maşina coreeană, botezată CW - în mod inexplicabil, de la "Crossover Wagon".

Hyundai i30 CW 1,6 Classic - Test în RO Hyundai i30 CW 1,6 Classic - Test în RO

Aduce a monovolum compact...Pentru mine este inexplicabil de ce ar fi Hyundai i30 CW un crossover, deoarece aduce mai degrabă cu un monovolum compact. În realitate, Hyundai i30 CW este un break, frate bun cu KIA c'eed SW, însă nu un frate geamăn.

Diferenţele sunt clare de la prima vedere: dacă partea frontală este puternic efeminată, la fel ca la hatchbackul Hyundai i30, partea din spate a lui i30 CW este undeva între normală şi banală, pe primul plan fiind caracterul practic - unul foarte bun, de altfel, stopurile pe verticală creând o deschidere foarte largă pentru hayon.

În ce priveşte partea din lateral-spate, Hyundai adoptă un al treilea geam lateral profilat într-o manieră clasică, am putea spune, mai ales comparativ cu stilul lui KIA c'eed SW. De fapt, acest al treilea geam lateral este răspunzător pentru aspectul de monovolum, ceea ce face din i30 CW o maşină mai puţin dinamică decât omologul c'eed SW, deşi, în cazul hatchbackurilor, situaţia stă invers, i30 având o alură mai sportivă.

Până la urmă, exteriorul lui Hyundai i30 CW comunică exact ceea ce contează cel mai mult - că este o maşină de familie. Şi nu mă refer la inscripţiile de pe maşinile de test, după care întorceau capul foarte mulţi familişti din Venus şi celelalte staţiuni prin care ne-am plimbat.

Să vedem dacă interiorul este în aceeaşi notă.

 

 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.