În cât timp accelerează de la 0-100 de km/h un Jaguar XE, pe străzile din România [VIDEO]

Autor: ProMotor 28 feb. 2017 Test drive

Jaguar XE face parte din marele plan prin care Jaguar Land Rover îşi dorea să obţină o poziţie dominantă pe piaţa auto în următorii zece ani, aşa că sedanul era vazut la data lansării ca unul dintre cele mai importante modele produse de constructorul din Coventry.

XE a debutat la Salonul Auto de la Paris 2014, din postura de înlocuitor pentru X-Type, bazat pe o platformă modulară care foloseşte aluminiul ca material de bază pentru 75% din structura sa. XE o ia pe urmele lui Jaguar XF în ceea ce priveşte designul care îl recomandă instantaneu drept un Jaguar veritabil.

Cu alte cuvinte, XE este o berlină frumoasă, cu o caroserie care o tranformă în cel mai aerodinamic Jaguar produs vreodată (coeficientul aerodinamic Cd = 0.26). Cei de la Throttlechannel.com au vrut să vadă cum sună şi cum accelerează Jaguar XE pe străzile din România, aşa că i-au făcut un test. Iată cum s-a descurcat.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide