Luxul pragmatic: BMW 740d xDrive Individual

Dacă Rolls Royce ţi se pare prea opulent, poţi alege ”vărul” acestuia, BMW Seria 7, care, prin programul Individual, îţi va satisface gusturile rafinate. Ca bonus, 740d xDrive mai înseamnă economie şi siguranţă. Iată, aşadar, un pachet foarte interesant pentru oamenii de afaceri. Cât de interesant, vedeţi în continuare.

Luxul pragmatic: BMW 740d xDrive Individual Luxul pragmatic: BMW 740d xDrive Individual

Actuala navă amiral BMW Seria 7 este un BMW modern, care surprinde prin decenţa şi lipsa de opulenţă pe care le afişează. Mai mult, deşi e o maşină de 5,1 metri lungime, lasă impresia, din cele mai multe unghiuri, că e un sedan demn, mai degrabă, de clasa mare decât de cea de lux.

Totuşi, confuzia cu un BMW Seria 5 nu prea este posibilă, în primul rând datorită botului cu grila dublă foarte masivă, care aproape că eclipsează farurile lin conturate. Apoi, stopurile au şi ele o formă suficient de individualizată, curburile contribuind la impresia că priveşti un sedan mai compact decât în realitate.

Silueta laterală a maşinii combină excelent dinamismul şi eleganţa, semnătura "Hofmeister Kick" ("C"-ul deja celebru al portierei spate) conferindu-i lui BMW Seria 7 un aer cu adevărat impresionant pentru cunoscători. Totuşi, nu cred că greşesc dacă afirm că BMW Seria 7 este o limuzină calmă şi care nu bate la ochi, mai ales dacă o compar cu Mercedes-Benz S-Class sau Audi A8, rivalii direcţi mizând foarte mult pe imaginea de panzer.

În cazul de faţă, însă, ne interesează foarte mult ce aduce nou în peisaj termenul "Individual". Ei bine, pentru individualizarea aspectului exterior, amatorii pot opta pentru vopseaua specială BMW Individual Citrine Black (2.449 euro), pentru jantele de 20 inch V-Spoke 301 (3.491 euro) sau pentru detaliile cromate Individual high-gloss Satin Chrome (594 euro).

În privinţa vopselei, doar dacă este soare afară realizezi de ce costă aşa de mult, razele evidenţiind nuanţe foarte interesante de mov închis, împreună cu granule sclipitoare. În rest, însă, maşina pare pur şi simplu neagră, afişând o morgă specifică limuzinelor de lux. Jantele de 20 inch, însă, merită, deoarece maşina arată pur şi simplu nervos din lateral, iar, în mers, are o alură cu adevărat majestuoasă.

Dacă Individual nu se vede aşa mult din afară, cu totul altfel stau lucrurile în interior

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.