Mercedes Benz C200 CGI

Mercedes Benz 200 CGI, nimic special, chiar ai fi tentat să iroseşti un zâmbet ironic. De ce? Nu ştiu, poate obişnuiţa noastră de a crede că doar ce e mare este şi bun.

Mercedes Benz C200 CGI Mercedes Benz C200 CGI

Un C Class 2010, am putea crede că este vorba de un facelift. Pe undeva chiar este, dar fiind atât de discret poate fi trecut cu vederea extrem de uşor. Pe undeva este un facelift care se activează în funcţie de nivelul de echipare. În cazul nivelului de bază vei remarca un aer mai rafinat al caroseriei dar oarecum dificil vei identifica sursele acestei cauze.

O redesenarea a spoilerului faţă, acum cu linii ceva mai drepte, o reducere a spaţiilor dintre panourile caroseriei, o mică restilizare a mânerelor de la portiere... mici detalii. Dar în ansamblu contribuie la o imagine mai atrăgătoare. În cazul trecerii la nivelul de echipare Elegance, primul lucru remarcat vor fi luminile de zi tip LED amplasate în locul proiectoarelor de ceaţă.

Şi la cam atât pot spune că se rezumă tratamentul estetic exterior pentru 2010 la C Class. La interior nu am remarcat nici o evoluţie din punct de vedere al designului, doar un upgrade la capitolul materiale. Acum nu am mai descoperit materiale străine de segmentul premium. Impresionează robusteţea asamblării interiorului, o robusteţe în sensul bun, nici un zgomot suspect la interior chiar şi în cazul rulării pe suprafeţe puternic afectate de implicarea drumarilor.

Totuşi sunt mici detalii care irită. Şezutul scaunelor faţă este mic, atât cât să te facă să observi acest lucru imediat, iar la drum lung acest lucru se resimte. Apoi nu am apreciat diametrul volanului, prea mare, uşor dizgraţios din punctul meu de vedere ţinând cont de faptul că sunt într-o berlină premium unde trebuie să primeze confortul şi ambiaţa interioară.

În rest ergonomie, conectivitate - vis-a-vis de acest detaliu am apreciat tastatura din dreapta consolei centrale de unde poţi forma un număr de telefon. Un detaliu practic, nu mai trebuie să caut un număr în agendă cînd sunt la volan pentru a apela, îl pot forma direct dacă îl ştiu. Extrem de intuitiv cruise control-ul şi uşor de folosit, atât doar că poziţionarea comenzii poate fi confundată cu cea a semnalizării în primă fază.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.