Mercedes Clasa A facelift - Test în RO

Promotor a fost invitat la lansarea oficială în România Mercedes Clasa A facelift. Chiar dacă titlul sună asemenea unui capitol dintr-un dictionar tehnic, acesta explică cel mai corect sentimentul din spatele volanului.

Mercedes Clasa A facelift - Test în RO Mercedes Clasa A facelift - Test în RO

Mercedes A-Class-modificari minoreLansat în primăvara acestui an, Mercedes Clasa A facelift demonstrează cel mai bine tradiţionalismul german, dar şi perfecţiunea inginerească. De ce să aduci modificări majore de imagine unui produs de succes? Redesenarea exteriorului este aproape nesesizabilă, fără prea multe artificii de design, dar reuşeşte să creeze acel sentiment de nou, subliniind imaginea de marcă Mercedes.

Cele mai importante noutăţi vizuale în ceea ce priveşte exteriorul lui Mercedes Clasa A se pot număra pe degetele de la o mână. Spoilerul faţă este mai dinamic, cu un profil uşor ascuţit, iar forma romboidală a farurilor a fost accentuată. O altă modificare importantă a părţii frontale este noul look al calandrului care, împreună cu blocurile optice, creează impresia de robusteţe şi eleganţă, imagine definitorie a costructorului german.

Mercedes Clasa A - faruri romboidaleÎn ceea ce priveşte partea din spate a micului Mercedes Clasa A (lungime - 3,88 metri, lăţime - 1,76 metri şi înălţime - 1,59 metri), atenţia inginerilor a fost îndreptată aspra blocurilor optice şi a spoilerului. Per total, aspectul general al caroseriei este foarte compact, fapt care aduce plusuri asupra ţinutei de drum.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.