Nissan 350Z Nismo

Iată jucăria care te poate face să zâmbeşti mai larg decât ai făcut-o când te-ai atins prima oară de un 350Z. Nismo, porecla de alint a lui Nissan, este o maşină din visele cu drift.

Nissan 350Z Nismo Nissan 350Z Nismo

Maşina asta pare desprinsă din cele mai frumoase reverii ale îmbolnăviţilor de tuning. Este un 350 Z Coupe cu facelift şi cu modificări estetice şi tehnice la nivelul trenului de rulare, ca să se cumporte corespunzător felului în care arată. Şi se numeşte Nismo la fel cum un Mercedes se poate numi Brabus.

Exteriorul a fost garnisit cu elemente aerodinamice spectaculoase la nivel de spoilere, un eleron generos în spate şi un spoiler posterior ce include un difuzor de aer flancat de două evacuări care arată incredibil de custom.

Sub capotă se află V6-le de 3,5 litri ce produce acum 306 CP şi un cuplu motor maxim de 363 Nm, iar sub caroseria intens modificată se găseşte un tren de rulare setat de Autech, compania japoneză care produce componente speciale atât pentru modelele speciale Nissan, cât şi pentru maşinile companiei care aleargă în campionatul japonez de turisme Super GT.

Comparativ cu o 350Z de serie, maşina asta e mult mai uşor de condus şi mai rigidă, iar dacă te-ai aflat la volanul vreunei maşini setate pentru competiţiile de circuit, în asta te vei simţi ca acasă. Direcţia este foarte precisă, sunetul motorului aminteşte puternic de ceea ce oferă GT-R şi, la fiecare apăsare a acceleraţiei în momentul negocierii unui viraj, puterea motorului trece peste ESP, iar spatele dansează de parcă ai avea 300 de CP pe fiecare roată.

Este foarte distractiv de condus, accelerează într-un ritm care te năuceşte datorită zgomotului motorului & evacuării şi este foarte manevrabil, deşi la acceleraţii mai puternice treci brusc în zona periculoasă a derapajelor, care însă pot deveni controlabile dacă îţi place să te lupţi cu maşina.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.