Noi update-uri tehnice pentru Opel Insignia

În perioada 27-28 mai, ProMotor a fost invitat la un workshop marca Opel, în care s-au prezentat cele mai noi update-uri tehnice aduse modelului Opel Insignia Sport Tourer. Pe scurt, a fost vorba despre sistemul adaptiv 4x4, care va fi implementat şi pe motorizarea diesel de 160 CP, de un sistem de control al stabilităţii trailerului (rulotei) şi despre noile interioare.

Noi update-uri tehnice pentru Opel Insignia Noi update-uri tehnice pentru Opel Insignia

Modelul Opel Insignia nu mai necesită nici un fel de prezentare, fiind scrise şi spuse foarte multe lucruri. În plus, modelul german este deţinătorulul a numai puţin de 40 de premii printre care şi prestigiosul "Maşina anului" în 2009.

Scopul Workshopului organizat de cei de la Opel în zona Logo Magiore, Milano, a fost de a prezenta noua variantă Opel Insignia Sport Tourer 4x4 2,0 CDTI, dar şi pentru a ne aduce la cunoştinţă unele îmbunătăţiri ale gamei Insignia în general.

Cele mai importante îmbunătăţiri sunt transmisia adaptivă 4x4, care până acum se putea comanda doar în combinaţie cu motorizările de top pe benzină, precum şi noul modul TSA (asisenţa stabilităţii rulotei), integrat în sistemul de control al stabilităţii ESP.

Pentru a atinge mult râvnitul statut de model premium, cei de la Opel au decis că este nevoie de introducerea unui nou tip de piele pentru scaune. Astfel a luat naştere Indian Summer, o tapiţerie de piele care încearcă să aducă şi mai mult confort modelului Insignia.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.