Opel Corsa GSI - Episodul 1/3

Opel Corsa GSI are un aspect tineresc fără îndoială. Este însă destul de interesant pentru cei cărora seara reprezintă un sfetnic bun pentru a tura motoarele?

Opel Corsa GSI - Episodul 1/3 Opel Corsa GSI - Episodul 1/3

VEZI TOATE INFORMAŢIILE DEPSRE TESTUL CU NOUL OPEL CORSA GSI

Opel Corsa Gsi este un lup tânăr în blană de berbecuţ. Vă întrebaţi probabil de ce am adaptat uşor celebra zicală populară de origini mioritice? Răpunsul este că, deşi acestei versiuni îi lipseşte dramatismul modelului Corsa OPC, atât vizual, cât şi dinamic, un ochi format va constata că modelul pe care îl priveşte nu este doar un alt inocent şi mezin Opel.

Nu la fel de radical ca OPCTotuşi Opel Corsa GSI poate fi luat uşor drept o creaţie a unui proprietar pasionat de tuning, care şi-a dorit o personalizare a propriei maşini. De ce susţin asta? Pentru că fiecare, cu accesoriile potrivite, şi-ar putea converti vizual maşina din dotare într-un Gsi. Adăugirile vizuale înseamnă prelungiri ale spoilerelor, praguri, jante de aliaj, o evacuare ovală, mult mai cuminte decât cea centrală trapezoidală de pe OPC.

Efectul kitului este însă cel scontat, conferindu-i micului Opel un aspect mai sportiv şi mai musculos, fără a fi ostentativ totuşi. Jantele pe 17 inchi şi garda la sol mai joasă îl fac de asemenea să pară arcuit pe şosea. Faţă de fratele cu serioase valenţe sportive, OPC, lui Gsi îi lipseşte aerul de bad boy, dar, spre deosebire de acesta, Corsa GSI poate fi comandat şi în 5 uşi. Să vedem însă cu ce se prezintă în interior Opel Corsa GSI

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.