Opel Insignia test drive – Ep. V: Verdict promotor.ro

Autor: Cosmin Iordache 20 ian. 2009 Test drive

VEZI TOATE INFORMATIILE DESPRE TESTUL CU OPEL INSIGNIA

 1. Aspectul exterior

Modul cum arată Opel Insignia te face să întorci capul şi să îţi opreşti privirea preţ de mai multe clipe asupra formelor ei. Deşi este un aspect abordabil destul de subiectiv, Insignia se plasează pe podiumul clasei, lângă Mazda6 şi Ford Mondeo, preluând parcă de la ambele ce au mai bun, dar fără a plagia. Remarcabil este faptul că Opel Insignia arată mult mai bine în realitate decât în poze şi nu am nicio îndoială că vă va atrage atenţia.

 Opel Insignia lateral
 

2. Interiorul

Adio design impersonal şi inexpresiv al lui Opel Vectra, noul născut flirtează la interior cu şoferul

3. Confortul în mers

Suspensia în modul Tour este setată pentru a fi cât mai pluşată acolo unde gropile, denivelările, şinele de tramvai au fost plantate cu generozitate – şi, Slavă Domnului, Bucureştiul este un teren de test foarte bun. Totuşi, suspensia este confortabilă fără a fi flască în curbe şi în modul Sport îi va satisface pe cei pretenţioşi, fără a deveni extrem de rigidă. 

 
Opel Insignia fata
 

5. Siguranţa pentru pietoni

Vă întrebaţi de ce are capota aşa bombată? Pentru a oferi o siguranţă sporită pietonilor la un nefericit impact frontal, fiind primul model Opel de familie care primeşte două stele la protecţia pietonilor. În clasa sa, deşi se află printre cele mai  „inofensive”, mai are până va egala performanţa Hondei Accord, trei stele. 

Să vedem acum şi cinci defecte ale acestui model, pentru că nimeni nu este perfect şi întotdeauna se poate mai bine.

 

 

Pagini: 1 2 3

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide