Oradea, Kings Land şi un test de 20 de ore cu BMW seria 3 GT

Autor: Andrei Nan 16 iul. 2013 Test drive

Organizatorii, dealerul BMW Group West Oradea, s-au gândit că locaţia Kings Land din Oradea  este perfectă pentru lansarea celor două modele BMW. Şi aşa a fost.

Complexul Kings Land este situat la 15 km de Oradea, în localitatea Ineu de Criş, în direcţia Cluj Napoca şi se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 60 de hectare. Resortul oferă activităţi speciale de recreere vizitatorilor precum golf, pescuit, echitaţie, polo, cabane pentru două persoane de camping cu loc de luat masa si barbeque. Nu în ultimul rând, complexul este prevăzut cu un aerodrom.

Pista aerodromului Ineu este singurul aerodrom privat din judeţul Bihor, putând fi folosită de orice aeronavă uşoară, motoplanor, planor. Cireaşa de pe tort avea să fie turneul de golf BMW GRUP WEST PREMIUM – ediţia I organizat cu ocazia lansării celor două modele BMW, unde participarea a fost masivă.

A fost un weekend în care am experimentat lucruri noi, pline de adrenalină precum zborul cu un motoplanor, lecţia de echitaţie sau cele aproape 10 ore la bordul noului BMW seria 3 GT pe traseul Bucureşti, Braşov, Tg. Mureş, Cluj Napoca, Oradea.

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide