Scurt test-drive cu Nissan Juke 1.6 2WD

Are un aspect care va atrage toate privirile, atât admirative, cât şi critice. Are capacităţi de trecere numai bune pentru România-şantier. Şi mai are un preţ care va trezi curiozitatea multora. Să fie Nissan Juke maşina perfectă pentru tineri?

Scurt test-drive cu Nissan Juke 1.6 2WD Scurt test-drive cu Nissan Juke 1.6 2WD

Mi-e greu să vorbesc despre designul lui Nissan Juke. Nu mă refer la spiritul obiectiv sau subiectiv. Pur şi simplu mi-e greu să încerc să descriu cum arată această maşină. Sau să îmi dau seama dacă îmi place sau nu cum arată această maşină. Ori să intuiesc la ce se gândeau oficialii Nissan când au dat undă verde acestei... arătări pe patru roţi, prefigurată de conceptul.

Arată ca o maşină life-style? Da. E originală, e nonconformistă, e trendy, e tinerească, e drăguţă. Până la urmă, nu pot afirma că e urâtă, eventual cam neobişnuită pentru ce văd în mod normal pe stradă.

Arată ca o maşină crossover? Da. Are bosaje proeminente ale roţilor, o gardă la sol ceva mai mare decât la maşinile de oraş obşnuite, e înăltuţă... Da, arată a crossover mai compact.

Arată ca o maşină accesibilă ca preţ? Nu. Uşi din spate cu mânere integrate în montant, stopuri prelinse pe "umerii" mediani, soluţie inedită a blocurilor optice, cocoţate pe capotă, linii şi muchii contradictorii, care par destul de greu de realizat, deci necesită procese mai scumpe.

Şi totuşi, preţul de bază anunţat este de 15.490 euro. Ceva mai mult decât un Duster chel. Bizar, nu?

Ok, mi-e clar că trebuie să trecem mai departe - la capitolul interior.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.