Suzuki Swift Sport 1.6 GTI test în România

Suzuki Swift Sport un mini hothatch sau un warm hothatch pentru liga superioară. Indiferent din ce perspectivă este privit va aşterne un zâmbet de satisfacţie pe faţa proprietarului.

Suzuki Swift Sport 1.6 GTI test în România Suzuki Swift Sport 1.6 GTI test în România

O sportiva puraSunt la a doua degustare de Swift Sport. Prima experienţă cu micuţul japonez cu buletin de Ungaria nu a fost prea fericită. Nu s-a îndoit nici o tablă, nu am adunat puncte de penalizare, a fost doar o acumulare de frustrări in faptul că modelul avut la test nu prea era în toate minţile. Până am ajuns să vedem şi noi ce poate a avut de îndurat tortura altora.

Adică nu prea mai era nimic din maşină în configuraţia originală, vizitase de atâtea ori service-ul încât era o palidă urmă din ceea ce am descoperit acum, la a doua degustare. Aş putea spune că Swift Sport este poate ultimul model care are sarcina de a trage linie peste o serie de sportive japoneze care au delectat cu o rigoare şi o satisfacţie oferită celui de la volan greu de egalat de ce va urma.

Şi aici mă refer la Civic Type R - vechea generaţie, Impreza STI - berlina şi nu hatch-ul de acum, EVO IX şi magnifica Honda S2000. O puritate mecanică greu de identificat în zilele acestea decât într-un club extrem de restrâns. Nu este sportiva perfectă, îi poţi reproşa destule, dar modul în care pune pe tavă ce are de oferit, zâmbetul pe care îl ai la volan şi după ce cobori din maşină sunt lucruri greu de cuantificat şi te fac să îi ierţi carenţele.


Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.