TEST cu cel mai curajos Citroën DS3 creat vreodată

Uită de spoilerele agresive, eleroanele imense şi sunetele baritonale ale motoarelor mari. Acest Citroën DS3 îţi demonstrează că pentru a fi bărbat îţi trebuie cu totul altceva...

TEST cu cel mai curajos Citroën DS3 creat vreodată TEST cu cel mai curajos Citroën DS3 creat vreodată

Primul reprezentant al segmentului premium DS de la Citroën are deja patru ani de când se află printre noi şi, cu toate acestea, încă nu s-a învechit (hai să recunoaştem odată că maşinile se învechesc, oricât de frumos ar arăta iniţial). Nu, DS3 şi-a păstrat elementul chic de-a lungul zecilor de luni de când se află pe piaţă.

Linia DS a fost o mişcare îndrăzneaţă din partea Citroën, una pe care publicul nu a primit-o cu atât de mult interes pe cât s-ar fi aşteptat producătorul – Tavares a declarat recent că vrea ca în viitor DS să devină brand premium de sine stătător

Am fost întrebat de câteva ori de prietenii cu mai mult păr pe piept decât mine ce anume îmi place (specific) la Citroën DS3. Eu tot timpul l-am văzut ca o mică bombă sexy, care se pretează în mod unisex şoferului. În plus, în configuraţia pe care o găseşti pe maşina de test, ridică mult miza pentru elementul bărbătesc. Ca să înţelegi mai bine va trebui să vezi interiorul, etalat cu nonşalanţă pe pagina următoare.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.