Test cu noua Toyota RAV4, versiunea 2.2 D-4D AWD

Autor: Oraan Mărculescu 26 iun. 2013 Test drive

Numele RAV4 este foarte important în istoria SUV-urilor, prima generaţie adjudecându-şi titulatura de primul SUV compact de pe piaţă. După care a doua generaţie a devenit un etalon al acestui nou segment, iar a treia generaţie s-a maturizat vizibil.

Cea de-a patra generaţie Toyota RAV4 reuşeşte să se diferenţieze suficient de mult de predecesoare, datorită abordării unei imagini de marcă puternice şi moderne, după exemplul compactei Auris.

Cu alte cuvinte, la prima vedere noua RAV4 are cu ce să atragă privirile, având un aspect aproape agresiv datorită farurilor ascuţite, în timp ce silueta plăcută şi echilibrată exprimă atât spaţiu, cât şi dinamism.

Ajunşi, însă, în spate, privitorii vor rămâne oarecum descumpăniţi, ansamblul fiind mult prea simplist şi pragmatic faţă de restul maşinii. Stopurile încearcă să aducă o notă sofisticată în peisaj, dar forma lor nu pare la fel de închegată şi armonioasă ca a celor de la Auris.

Cum arată o maşină e, până la urmă, o chestiune foarte subiectivă, în funcţie de gusturile clienţilor, dar noua RAV4 propune o ruptură cam mare între partea frontală şi cea din spate. Însă RAV4 este, pentru cunoscători, un sub-brand deja, care depăşeşte considerentele de ordin estetic.

Aşadar, să vedem cum se prezintă la interior noua Toyota RAV4 – PE PAGINA URMĂTOARE

Pagini: 1 2 3 4

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide