Test cu versiunea de top Suzuki Kizashi 2.4 CVT 4x4 Sport

Despre Suzuki Kizashi pot afirma că este un sedan reuşit. Însă, pentru europeni, este o maşină cu multe contradicţii. Am testat un pachet surprinzător din multe puncte de vedere. Şi nu am o concluzie clară.

Test cu versiunea de top Suzuki Kizashi 2.4 CVT 4x4 Sport Test cu versiunea de top Suzuki Kizashi 2.4 CVT 4x4 Sport

CITEŞTE IMPRESIILE PROMOTOR LA VOLANUL LUI SUZUKI KIZASHI

Denumirea Kizashi şi-a făcut intrarea în lumea auto în stil mare, printr-o serie de concepte care au cam rupt gura târgului. Pardon, a saloanelor auto.

Primul concept Suzuki Kizashi (in dreapta) a aparut in 2007, fiind o berlina hatcback inedita

Primul Suzuki Kizashi Concept a fost o berlină-hatchback de mari dimensiuni şi cu un design cel puţin interesant. Conceptul a debutat la Salonul Auto Frankfut 2007 şi s-a potrivit foarte bine cu traducerea din japoneză a denumirii Kizashi: "anunţă ceva grandios".

In 2007, la Salonul Auto Tokyo, a fost prezentat al doilea concept Suzuki Kizashi, un crossover

A urmat, la Salonul Auto Tokyo 2007, al doilea concept cu această denumire. De această dată, Kizashi 2 a abordat tema crossover, într-un mod total diferit de maşinile de serie Suzuki de teren.

Al treilea concept, din 2008, a fost un bun preview pentru modelul de serie Suzuki Kizashi

Punctul culminant l-a reprezentat al treilea concept Suzuki Kizashi, inaugurat la Salonul Auto New York în 2008. Un sedan de categorie medie, cu un aspect foarte agresiv şi făcut să le placă, în primul rând, americanilor.

Acest al treilea concept a dat naştere, de altfel, modelului de serie, Suzuki Kizashi fiind lansat oficial în vara lui 2009 în USA. Versiunea europeană a debutat pe Bătrânul Continent cu ocazia Salonului Auto Geneva 2010, iar, pe final de an, am avut ocazia să o conducem.

Iată în următoarele pagini impresiile ProMotor în urma test-drive-ului cu versiunea de top, Suzuki Kizashi 2.4 CVT 4WD Sport.

Suzuki Kizashhi. In test, versiunea de top, Kizashi 2.4 CVT 4WD Sport

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.