Test de prim contact – Renault Captur

ProMotor a fost la Biarritz, Franţa, pentru a testa cel mai nou crossover al celor de la Renault, şi anume Renault Captur. Primele impresii le puteţi regăsii în rândurile următoare.

Test de prim contact – Renault Captur Test de prim contact – Renault Captur

Indiferent din ce unghi te-ai uita la maşină se poate observa cu uşurinţă noua identitate de marcă Renault. Prize de aer frontale generos dimensionate, o încadrare uriaşă a proiectoarelor de ceaţă şi foarte multe muchii rotunjite. În mare, acestea sunt elementele care definesc noul “look” al modelelor Renault.

Direcţia actuală „îmbrăţişată” de un număr din ce în ce mai mare de constructori auto este de personalizare cât mai pronunţată a modelelor. Renault nu putea să nu ţină cont de această „necesitate” dictată în mod evident de către clienţi şi oferă pentru Renault Captur posibilitatea de individualizare a maşinii. Zonele cu pricina se regăsesc atât la exterior, cât şi la interior, oferind astfel clientului o experienţă personalizată completă.

La exterior designerii constructorului francez au oferit clienţilor posibilitatea de a alege două nuanţe de vopsea pentru caroserie şi pentru plafonul maşinii, de a alege culoare care delimitează conturul zonei în care sunt încastrate proiectoarele de ceaţă, de a alege culoarea jantelor.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.