Test în România cu noul Saab 9-5 Aero

ProMotor a testat noul Saab 9-5, un model suedez cu un look sportiv şi scandinav care va aduce "murmure" printre berlinele premium.

Test în România cu noul Saab 9-5 Aero Test în România cu noul Saab 9-5 Aero

Pentru 2010, noua generaţie Saab 9-5 se prezintă extrem de bine ţinând cont că unele elemente de design au fost preluate de la renumitul concept Saab Aero X, prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în 2006. Nava amiral rămâne fidelă mărcii prin faptul că moştenirea aviatică îşi pune din nou amprenta iar asta se poate vedea din personalitatea aparte, apreciată mai ales de cunoscători.

Saab 9-5 este construit la fabrica Saab din Trollhattan, Suedia şi este cel mai avansat model din gamă, din punct de vedere tehnologic. Lista de opţionale high-tech este extrem de bogată, începând de la display-ul inspirat din aviaţie, numit Head-Up Display (Pilot HUD), iluminarea adaptivă (Bi-Xenon Smart Beam), sistemul de avertizare pentru prevenirea părăsirii benzii de rulare (LDW), sistem de recunoaştere a indicatoarelor de circulaţie (TSR) şi până la tracţiunea integrală (XWD) cu unitate eLSD.

Noul 9-5 este primul model lansat pe piaţă de când Saab a fost preluat de Spyker. Din cauză că dezvoltarea acestuia s-a făcut pe timpul când GM încă îl mai avea "sub pântece", platforma tehnică pe care a fost construit modelul scandinav a fost împrumutată de la Opel Insignia, preluând astfel şi câteva elemente ca manetele de semanlizare, butonul de aprindere a farurilor, etc.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.