Test în România cu noul Seat Leon FR 1.4 TSI 122 CP. Cu spirit nemţesc.

Seat a lansat in România şi cel mai aşteptat model al său, noul Leon. Cu un design nou, un comportament dinamic asemeni vărului său Golf 7, dar şi o serie de noi tehnologii, modelul spaniol este pregătit să lupte cu cei mai buni din clasa compactă.

Test în România cu noul Seat Leon FR 1.4 TSI 122 CP.  Cu spirit nemţesc. Test în România cu noul Seat Leon FR 1.4 TSI 122 CP. Cu spirit nemţesc.

După cum se observă de la bun început, noul Seat Leon este total diferit faţă de generaţia precedentă. La prima vedere, pare că a trecut printr-o cură de slăbire, datorită noului design, exprimat prin linii drepte şi forme angulare. Partea frontală este desenată ceva mai agresiv faţă de generaţia precedentă, având acum o grilă de dimensiuni mai mari, şi blocuri optice moderne, de inspiraţie Audi.

Noul model spaniol renunţă la disimularea mânerelor portierelor spate, acestea fiind acum poziţionate convenţional, in partea de jos a suprafeţei vitrate. De ce au făcut asta? Pentru că acum, pentru prima dată in istoria modelului, există şi o versiune în 3 uşi a Leon-ului (citiţi aici testul în premieră cu Leon SC).

În spate, spoilerul este desenat într-o manieră mai elegantă, iar noile stopuri cu LED-uri au o formă nouă şi un aspect high-tech. Per ansmablu, noul Seat Leon arată la fel de bine ca modelul anterior, însă a pierdut un pic din aerul latin, mergând mai mult pe stilul teuton, exprimat prin multe muchii şi linii drepte. 

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.