Test în România cu Porsche 911 Targa 4 - Targalicious

Trăim ultimele clipe ale generaţiei actuale de 911. Pozele spion cu noul model camuflat au invadat deja Internetul. Supoziţiile curg. Dorinţele la fel. Iată un ultim test cu un model emblematic al generaţiei actuale.

Test în România cu Porsche 911 Targa 4 - Targalicious Test în România cu Porsche 911 Targa 4 - Targalicious

Un Targa 4 este foarte scump - preţul său de pornire este de 110.500 de euro cu TVA. O maşină foarte bine echipată va sări pragul de 120.000 de euro imediat, o sumă care confirmă că un Targa 4 nu este doar o altă maşină sport de 345 CP. Două modele Targa sunt disponibile în România, 4 şi 4S şi ambele au standard tracţiune integrală şi o suprafaţă vitrată de 1.54 metri pătraţi deasupra capetelor pasagerilor. Partea centrală a plafonului culisează şi lasă aerul să intre în voie în habitaclu.

Doar un Porsche poate fi un Targa şi doar într-un Porsche ai parte de anumite senzaţii. Maşina asta este echilibrată perfect. Este de o precizie absolut remarcabilă şi care nu se poate compara decât cu un Ferrari. Maşina se simte extrem de uşoară şi răspunde perfect şi prompt la comenzi. Suspensiile sunt extrem de tari, la fel şi scaunele care oferă standard cea mai strânsă susţinere laterală pe care am experimentat-o vreodată. Viitorul 911 va fi prezentat la sfârşitul acestui an şi va prelua interiorul lui Panamera şi al lui Cayenne deci vom avea încă o maşină echipată cu cel mai tare interior de maşină sport din toate timpurile. Până atunci, interiorul actual este depăşit în materie de ergonomie şi design. Finisajele continuă să fie foarte bune şi pielea este prezentă din abundenţă. La fel ca forma exteriorului, unele lucruri nu se vor schimba niciodată. Poziţia de conducere este extremă. Adică extrem de joasă.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.